Špinatų ir varškės kukuliai

450g spinatu(galima pakeisti dilgelemis)
1a.s.tarkuoto sviezio imbiero
1/2arb.s.kurkumos
1/2arb.s.garam masalos prieskoniu (sudetyje: kalendra, kmynai, pipirai, kardamonas, gvazdikeliai, cinamonas)
1/2arb.smaltos kalendros
1/4arb.s.asafetitos (as keisdavai i cesnaka)
200g varskes
druskos,pipiru pagal skoni
zirniu miltu 275g pagal recepta,taciau as keisdavau rupiais miltais ir tik trupuciu,kad sukibtu
ghi arba aliejaus kepimui
Spinatai kelioms min panardinami i verdanti vandeni suminksteti,po to smulkiai supjaustomi.Ikaitintame ghi ar aliejuje pakepinti imbiera,o paskui kt maltus prieskonius.Sudeti varske ir maisant kepinti 1min,Po to sudeti spinatus.Misini kiek atvesinus,sumaisyti su miltais ir formuoti rutuliukus.Gruzdinti aliejuje,kol sviesiai paruduos.

P.S.spinatu dedavau zymiai maziau-apie 70-100g