Odos išbėrimai

ODOS ISBERIMU,uzdegimu priezasti tikslingiausiai nustatys dermatologas,nes tai alergijos saknys.Gydymas tepalais,vaistais...
Naturalus medicinos gydymo budai pataria pirmiausia pakeisti mityba,valyti organizma(zarnyna,kepenis,krauja..),nedeveti sintetiniu rubu.
Odos isberimai gali paumeti ar atsirasti,esant psichologiniam stresui,dvasinem problemom.Todel reiktu stengtis mokytis sutarti su pasauliu ir savimi,maziau pykcio,pergyvenimu..
Maudantis i vonia pilti ramuneliu,kiecio,berzo pumpuru,guobos pumpuru,azuolo zieves,graikisko riesuto nuovirus..
Po vonios kuna ar pazeistas vietas butinai pasitepti aliejais(riebalais). Pvz:
*Aliejus su ziedadulkem proporcijom 1:3.Ziedadulkes milteliu pavidalu metaliniame dubenyje uzpilamos nerafinuotu aliejumi ir apie 45 min kaitinama orkaiteje,periodiskai pamaisant arba vandens voneleje.Perpilti i stiklaini.Marliuka ar vata vilgyti siame aliejuje ir tepti oda 1-2 kartus per diena.
*1:1 aliejaus ir vyno acto misinys
*Prie isberimu prideti alijosiaus lapo minkstima.



Kad issigydyti odos ligas reikia is pagrindu isvalyti kuna,o paraleliai dirbti su savo samone..Badauti nemaziau 14 ar 20-30 dienu geriant slapima ir darant is jo kompresus,itrinimus i oda,skaudancia galva,bent du kart per metus jei egzema sunkios formos,kokia,kaip supratau,yra pas tave.Periodais tarp badavimu,ne atsipalaiduoti ,o misti subalansuota sveika maista,nepiknaudziauti mesa.Dienos norma butu apie 80-150g ir dietine.Triusiena labai tinka,kaip ir kita balta neriebi mesa.Ja derinti su nekrakmolingom darzovem,pries tai suvalgius obuoli ar kita vaisiu.Jei nemegsti obuoliu,neversk saves.Gal tavajam organizmui nereikia,netruksta butent tu medziagu,kurios jame yra,del to ir netraukia obuoliai..


Medikamentinis gydymas daugumoje atveju naikina tik isorinius ligos simptomus.Laikinam.Ir dazniausiai viena gydant,kita pakenkiama..Tavo seimai norisi palinketi dideles kantrybes bei supratingumo,o tau toliau testi ka pradejai.
Paveldimu ligu nebuna.Juk kuno mes nepaveldime..Paveldima cia nebent energoinformacija...
Manyciau turi limfines sistemos sutrikimu(kraujagysliu,venu,kraujotakos..),kraujo problemu,medziagu apykaitos sutrikimu,nervu sistemos..Pasitikrink ir tai.

Slapimo nesu gerusi,nors veida juo tepti bandziau.Kadangi neturejau kazkokiu rimtu ligu,kurias juo reiktu gydyti,tai ir gydomojo efekto nesu pajutusi,kuri galeciau papasakoti.

Badauk dabar tikslingiau..
Badauti ne visiems galima ir ne visi tam turi salygu,ar galimybiu jas sudaryti.Na,isbadauti dar galima,taciau dauguma iseje is bado pridaro aibe klaidu su tolimesne mityba,kas nubraukia buvusio badavimo gydomaji poveiki,pasiekima..Kita neigiama pasekme-svorio priaugimas.O valyti organizma gali veik kiekvienas.Ir tai net butina,ypac tuomet,kai valgoma mesa,ne itin sveiki maisto produktai,kas uztersia organizma.Iskrovos dietu valymas per silpnas,pavirsutinis.
Pradziai pries pradedant organu valyma,reiktu pakeisti mityba i pasninko rezima.
Pirmas zingsnis butu zarnyno valymas klizmomis.Pirma savaite zarnynas valomas kasdien,antra-kas antra diena,trecia-kas dvi dienas,ketvirta-kas tris dienas,o nuo penktos dienos ir visa likusi gyvenima-karta i savaite.Tinkamiausias laikas nuo 5 iki 7 val ryto.2 l pasildyto parugstinto vandens.Galima ir zoleliu nuoviro pilti.O kaip daryt,manau,zinai..
Antras zingsnis-valymasis nuo parazitu,kirmeliu..
Trecias-kepenu valymas
Po to kraujo valymas,po to inkstu,sanariu,kraujagysliu.Paskutinis zingsnis-teisinga mityba.
Toks kapitalus palaipsninis organizmo isvalymas palankus ne tik ligu gydymui,bet ir tiem,kurie noretu tapti vegetarais.Nes organizma pries tai isvalyti butina,ir isvalius nuo tersalu,poreikio mesai nebelieka.Telieka noras misti skaniom zolelem,sultingais vaisiais.

---

Labiausiai tau tinka virtos ar troskintos darzoves,kaip burokeliai,morkos,bulves,briuselio kopustai,ziediniai kopustai,brokoliai,zali zirneliai,grybai,svogunai,cesnakas.Is svieziu tai agurkai,agurociai,zali lapai(tik ne rugstynes),salieru stiebai.
Itin saikingai valgyti sviezias ,termiskai neapdorotas darzoves,kaip kopustu rusis,salieru gumgai,baklazanus,grybus,svogunus,cesnaka,zirnius,pomidorus,spinatus,morkas,ridi
kus,acta,
garstycias,ketcupa,krienus,pipirus.
Tinka saldziarugsciai vaisiai kaip mango,apelsinai,vunuoges..Iti saikingai rugsciu vaisiu,neveltui ju ir nemegsti.
Is kruopu,tai labiausiai tinka virtos avizos(ne miusli..),ryziai,kvieciai,soja.Saikingiau lesiai,kukuruzus.Ypac saikingai(nebereikalo ir nemegsti..)miezius,rugius,grikius,mieliu duona.
Riesutu nedideliais kiekiais(apie 30-50g 1-2 kartus per savaite)migdolai,kesju,agurociu,saulegrazu,graikiski.
Aliejai tinkamiausi alyvu,saulegrazu,linu.Saikingiau soju.
Prieskoniai labiausiai tinka kaip kmynai,cinamonas,krapai.Saikingai koriandras,kurkuma,gvazdikeliai,imbieras.
Tinka sviestas.Saikingai su suriu,jogurtu.
Is mesu,kuo maziau kiaules ir zasies tauku.Tinkamiausia liesa jautiena,vistiena,aviena.Is zuvu tinka silke,karpis,krevetes.

Dienos raciona sveikiausia paskirstyti taip:ryte arba leisti valytis organizmui ir nieko nevalgyti(rytinis badas) arba valgyti vaisius,ju sultis.Diena-mesa,zuvis(gyvulinis baltymas)su darzovem.Vakare-pupeles,lesiai,soja ar makaronai(augalinis baltymas)su darzovem.Vaisiai arba pries valgi arba tarp valgiu.
(P.S.jei mesa nevalgoma,dienos racionas kitoks..)