Badavimas

Badaujant,kai kraujyje sukyla visi susikaupe slakai,iaudrintas alkio-nepasotinimo centrai,irzulys...-pablogina savijauta.Daznai buna taip blogai,kad zmogus nebeistveria ir visa diena kentes,vakarop apsivalgo..Ir aprimsta,ir tuo pat ima griauzti kaltes,nusivylimo savimi,savo valia,jausmai...
Reikia iskesti smile.gif .Padeda zarnyno valymas.Diena pries badavima valgyti vien augalini maista ir atsisakyti vakarienes-kita diena bus lengviau pakelti bada,kadangi organizmas jau kiek apsivalys,o storajame zarnyne toksinai ir like“didieji”nenuodys organizmo ir neblogins smarkiai savijautos.
Dazniau gerti,pvz karstas vanduo apetita slopina geriau nei saltas.
Nekontaktuoti su maistu-jo matymas,uzuodimas silpnins valia ir dirgins alkana organizma..O kita diena,jei visgi buvo istverta,organizmas pasisakys “vilko apetitu” ka mate,o negavo noru atsigriebti...
Vaikscioti gryname ore.
Kazkuo uzsiimti kas atitrauktu demesi nuo galvojimo apie maista ir prasta savijauta.
Tik mazai daliai zmoniu tinka badavimo diena nieko neveikti,ilsetis,miegoti...Daugumai tai tiesiog atsiranda pernelyg daug laiko mastyti apie savo savijauta ir kaip norisi valgyti.Cia tuomet maza efektyvumo,o vien mazochizmas..Juolab,kad nieko neveikiant ir valymosi procesas suleteja nei tuomet,kai atvirksciai,badavimo diena daug judama,sudaromas samoningai didelis fizinis kruvis,prakaituojama-tokia bado diena prilygsta 2-3 “pasyvaus badavimo”dienom.Kadangi su visu tuo darbu,fiziniu kruviu intensyviai kartu valosi ir “mintama”organizme sukauptais tersalais,riebaliuku sankaupom,kai kas issiskiria per prakaita,kitus salinimus...
Badavimo metu galima save stiprinti psichologiskai skaitant literatura apie badavima,valymo procesus ir kuo tai naudinga,rezultatus.Labai padeda!!.nes suvoki,kad visi sie atsinaujinimo procesai vyksta dabar tavajam organizme ir kiek tai atnes daug naudos,ir kaip artejama prie sveikatingumo tikslu.

Badavimui laika tikslingiausia pasirinkti derinant badavimo dienas su gamtos energetikos padidejimu-tai atnaujins ir stiprins organizma bei bus lengviau badauti,nei kai energetika sumazejusi ir labiau zmogu darko,silpnina ir mazai atnaujina organizma.Badavimas per 1 ir 2 menulio fazes yra maziausiai efektyvus.Geriausia viena diena badauti ekadasio dienomis,nes sios 1dienos badas prilygsta 3 bado dienom,tiek efektyviai valosi organizmas.Tai 11 ir 26 menulio dienos.11diena bus balandzio 5d.
Dar galima badauti pagal zodiako zenklus(menulio ciklo dienos),kurie veikia kiekviena atskira organa,kuno dali.Pvz,dabar 2 menulio fazes pirmasis trecdalis,tai badaudama stiprinsi ir valysi virsutine pilvo sriti,krutine,alkuniu sanarius.Na,cia reikia zinoti koks zodiakas su kokiais organais susijes/valdo.Ar badauti kai Saules sistema Ugnies zenkluose,bet cia ilgalaikiui badavimui.

Badaujant viena diena galima vandeni parugstinti citrinos sultimis.Taip geriau tirpdosi toksinai,gleives.Ir skaniau.
Ir,zinoma,kad badavimo diena neprarastu savojo sveikatingumo pasiektu rezultatu,kita diena po badavimo nevalgyti jokio gyvulinio maisto.